Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

En Ascensors Rubori portem més de 45 anys realitzant rehabilitacions i modernitzacions d'ascensors. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.
Veure més

Manteniment de ascensors

Oferim manteniment d'ascensors a tota la província de Barcelona. Realitzem propostes personalitzades adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparacio de ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibiliti el seu ús habitual.
Veure més

Modernització de ascensors

Disposem d'un ampli equip expert en modernitzacions d'ascensors, així de com, multitud d'opcions per aportar l'arquitectura interior a l'ascensor respectant l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instalació de ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

Rubori, la teva empresa d'ascensors a Barcelona

Ascensors Rubori, és una empresa d'instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors a Barcelona, tant per a obra nova com per a finca antiga. Instal·lem i donem manteniment d'ascensors a Barcelona a nivell provincial.

En Ascensors Rubori realitzem rehabilitacions i modernització cions comptant amb un bagatge professional de més de 45 anys d'experiència en la instal·lació i manteniment d'ascensors.

Veure més
HOME_ABOUT_ALT

Exemples d'instal·lacions d'ascensors

Ampliar
Tancar

Sol·licita Informació