Fem servir galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per garantir la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Exemples d'instal·lacions

Rehabilitació d'ascensors a Barcelona

Adequació d'ascensor i millores d'accessibilitat a vestíbul

Adequació d'ascensor i millores d'accessibilitat a vestíbul Abans
Adequació d'ascensor i millores d'accessibilitat a vestíbul Després

Projectes destacats d'instal·lacions d'ascensors

Ampliar
Tancar

Sol·licita Informació

Avisos legals Informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable del tractament: ASCENSORES RUBORI, S.A.
  • Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions rebudes per email, tant de clients com de proveïdors, candidats i contactes en general.  
  • Base legal per al seu tractament: l'existència d'una relació de serveis professional i contractual o precontractual.
  • Destinataris de les seves dades: no seran comunicats a tercers a no ser que sigui per obligació legal.
  • Drets: pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, i resta de drets reconeguts per llei a través del correu electrònic rubori@rubori.com
  • Per a más informació i com exercir els seus drets pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a www.ascensoresrubori.com.
  • Confidencialiat: El contingut d'aquest correu és confidencial i està sotmès al secret professional. Per aquest motiu, si l'ha rebut per error, li agrairem ens ho comuniqui en la major brevetat possible i s'abstingui de difondre'l o emmagatzemar-lo.