Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Assessorament

Assessorament ascensors Barcelona

Assessorament tècnic d'ascensors a Barcelona

Com a empresa especialitzada en ascensors, disposem d'un equip d'assessorament en ascensors a Barcelona. Ja sigui per a una modernització del seu ascensor, una nova instal·lació o per oferir un servei de manteniment d'ascensors a la seva finca.

El nostre equip treballa per a comunitats de propietaris i administradors de finques a Barcelona. Així mateix, el nostre equip tècnic d'assessorament en ascensors s'ha especialitzat també en donar suport i assessorar empreses, així com professionals del món de la construcció i l'interiorisme.

Treballem conjuntament amb arquitectes, promotors i industrials en nous projectes o projectes de remodelació i / o modernització. D'aquesta manera es formen sinergies i equips col·laboratius molt especialitzats en instal·lar i / o renovar ascensors de finques antigues o de nova construcció a Barcelona.

Ascensors Rubori posa a la seva disposició el seu equip tècnic en ascensors per donar suport i assessorament en tot el referent al món dels aparells elevadors, tant en instal·lació com manteniment.

El nostre rang d'actuació és molt ampli, donant servei d'assessorament en ascensors a Barcelona a:

  • Comunitats de Propietaris
  • Administradors
  • Arquitectes
  • Promotors / Constructors
  • Industrials
Assessorament tècnic d'ascensors a Barcelona