Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Assessorament

Assessorament ascensors Barcelona

Assessorament tècnic d'ascensors a Barcelona

Com a empresa especialitzada en ascensors, disposem d'un equip d'assessorament en ascensors a Barcelona. Ja sigui per a una modernització del seu ascensor, una nova instal·lació o per oferir un servei de manteniment d'ascensors a la seva finca.

El nostre equip treballa per a comunitats de propietaris i administradors de finques a Barcelona. Així mateix, el nostre equip tècnic d'assessorament en ascensors s'ha especialitzat també en donar suport i assessorar empreses, així com professionals del món de la construcció i l'interiorisme.

Treballem conjuntament amb arquitectes, promotors i industrials en nous projectes o projectes de remodelació i / o modernització. D'aquesta manera es formen sinergies i equips col·laboratius molt especialitzats en instal·lar i / o renovar ascensors de finques antigues o de nova construcció a Barcelona.

Ascensors Rubori posa a la seva disposició el seu equip tècnic en ascensors per donar suport i assessorament en tot el referent al món dels aparells elevadors, tant en instal·lació com manteniment.

El nostre rang d'actuació és molt ampli, donant servei d'assessorament en ascensors a Barcelona a:

  • Comunitats de Propietaris
  • Administradors
  • Arquitectes
  • Promotors / Constructors
  • Industrials
Assessorament tècnic d'ascensors a Barcelona

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

A Ascensors Rubori portem més de 45 anys realitzant rehabilitacions i modernitzacions d'ascensors. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.
Veure més

Manteniment d'ascensors

Oferim manteniment d'ascensors a tota la província de Barcelona. Realitzem propostes personalitzades adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibiliti el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un ampli equip expert en modernitzacions d'ascensors, així com de multitud d'opcions per aportar a l'arquitectura interior de l'ascensor respectant l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

¡Contacti amb nosaltres!

Avisos legals