Fem servir galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Assessorament

Assessorament ascensors Barcelona

Assessorament tècnic d'ascensors a Barcelona

Ascensors Rubori posa a la seva disposició el seu equip tècnic per oferir assessorament especialitzat en tot allò referent al món dels aparells elevadors, ja sigui en projectes i treballs d'instal·lació com en modernització i manteniment. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients i els orientem en totes les fases.

El nostre equip treballa per a comunitats de propietaris i administradors de finques a Barcelona. Així mateix, el nostre equip tècnic d'assessorament en ascensors s'ha especialitzat també en donar suport i assessorar empreses, així com professionals del món de la construcció i l'interiorisme.

Treballem conjuntament amb arquitectes, promotors i industrials en nous projectes o projectes de remodelació i/o modernització. D'aquesta manera, es creen sinèrgies i equips col·laboratius molt especialitzats en instal·lar i/o renovar ascensors de finques antigues o de nova construcció a Barcelona.

El nostre ventall d'actuació és molt ampli, donant servei d'assessorament en ascensors a Barcelona a:
 • Comunitats de Propietaris
 • Administradors
 • Arquitectes
 • Promotors / Constructors
 • Industrials
Assessorament tècnic d'ascensors a Barcelona

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

Ens avalen més de 50 anys d'experiència oferint assessorament i solucions personalitzades. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.

Veure més

Manteniment d'ascensors

Cuidem els ascensors realitzant un servei eficaç de manteniment en tota la província de Barcelona. Implementem propostes adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibilitin el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un equip expert en modernització d'ascensors, així com un gran ventall d'opcions per actualitzar l'arquitectura interior de l'ascensor, respectant sempre l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

Contacti amb nosaltres!

Avisos legals Informació bàsica sobre protecció de dades
 • Responsable del tractament: ASCENSORES RUBORI, S.A.
 • Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions rebudes per email, tant de clients com de proveïdors, candidats i contactes en general.  
 • Base legal per al seu tractament: l'existència d'una relació de serveis professional i contractual o precontractual.
 • Destinataris de les seves dades: no seran comunicats a tercers a no ser que sigui per obligació legal.
 • Drets: pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, i resta de drets reconeguts per llei a través del correu electrònic rubori@rubori.com
 • Per a más informació i com exercir els seus drets pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a www.ascensoresrubori.com.
 • Confidencialiat: El contingut d'aquest correu és confidencial i està sotmès al secret professional. Per aquest motiu, si l'ha rebut per error, li agrairem ens ho comuniqui en la major brevetat possible i s'abstingui de difondre'l o emmagatzemar-lo.