Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Modernització d'ascensors

Modernització d'ascensors

Experts en la modernització d'ascensors a Barcelona

La modernització d'ascensors a Barcelona és molt freqüent per a finques antigues.

Una modernització del seu ascensor a temps és una inversió, i a Ascensors Rubori, conscients d'això, oferim als nostres client serveis adaptats a cada necessitat.

Disposem d'un ampli equip expert en modernitzacions d'ascensors, així com de multitud d'opcions per aportar a l'arquitectura interior de l'ascensor respectant l'estil que el client desitgi.

Per tot això, oferim un ampli ventall de possibilitats i opcions amb l'assessorament de tot el seu equip humà que li oferirà un servei òptim evitant molèsties per mal funcionament i desgast excessiu d'algunes peces.

Les modernitzacions d'ascensors a Barcelona ​​garanteixen el bon funcionament i confort com el primer dia, a més de complir amb les normes de seguretat que s'exigeix ​​per a la comunitat.

Una extensa gamma de materials estan disponibles així com el nostre equip de professionals experts a Barcelona, ​​que estan disposats a assessorar-lo sense compromís en la modernització del seu ascensor.

A més, cal afegir que complim amb terminis de lliurament òptims en modernitzacions d'ascensors per poder garantir l'ús del seu ascensor al més aviat possible.
modernització d'ascensors a Barcelona

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

A Ascensors Rubori portem més de 45 anys realitzant rehabilitacions i modernitzacions d'ascensors. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.
Veure més

Manteniment d'ascensors

Oferim manteniment d'ascensors a tota la província de Barcelona. Realitzem propostes personalitzades adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibiliti el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un ampli equip expert en modernitzacions d'ascensors, així com de multitud d'opcions per aportar a l'arquitectura interior de l'ascensor respectant l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

¡Contacti amb nosaltres!

Avisos legals