Fem servir galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Modernització d'ascensors

Modernització d'ascensors

Experts en la modernització d'ascensors a Barcelona

La modernització d'ascensors a Barcelona és molt freqüent per a finques antigues que necessitin renovar i canviar el seu ascensor.

Una modernització del seu ascensor a temps és una inversió, i a Ascensors Rubori, conscients d'això, oferim als nostres clients serveis adaptats a cada necessitat, per tal de poder actualitzar el seu ascensor i reconvertir-lo, sempre respectant l'entorn en què es troba.

Disposem d'un ampli equip expert en modernitzacions i canvis d'ascensors, així com de multitud d'opcions per aportar a l'arquitectura interior de l'ascensor, respectant sempre l'estil que el client desitgi.

Les modernitzacions d'ascensors a Barcelona ​​garanteixen el bon funcionament i confort, com el primer dia, a més de complir amb les normes de seguretat que s'exigeix ​​per a cada comunitat. Aquestes intervencions pretenen estalviar les molèsties causades pel desgast excessiu que pateixen algunes peces amb el pas del temps.

Per tant, posem al seu abast una extensa gamma de materials i un equip de professionals experts a Barcelona, disposats a assessorar-lo sense compromís en la modernització del seu ascensor.

A més, cal afegir que complim amb terminis de lliurament òptims en modernitzacions d'ascensors per poder garantir l'ús del seu ascensor al més aviat possible.

Està pensant en canviar l'ascensor de la seva finca/bloc? No dubti en contactar amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o trucant al 934 578 967.
modernització d'ascensors a Barcelona

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

Ens avalen més de 50 anys d'experiència oferint assessorament i solucions personalitzades. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.

Veure més

Manteniment d'ascensors

Cuidem els ascensors realitzant un servei eficaç de manteniment en tota la província de Barcelona. Implementem propostes adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibilitin el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un equip expert en modernització d'ascensors, així com un gran ventall d'opcions per actualitzar l'arquitectura interior de l'ascensor, respectant sempre l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

Contacti amb nosaltres!

Avisos legals Informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable del tractament: ASCENSORES RUBORI, S.A.
  • Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions rebudes per email, tant de clients com de proveïdors, candidats i contactes en general.  
  • Base legal per al seu tractament: l'existència d'una relació de serveis professional i contractual o precontractual.
  • Destinataris de les seves dades: no seran comunicats a tercers a no ser que sigui per obligació legal.
  • Drets: pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, i resta de drets reconeguts per llei a través del correu electrònic rubori@rubori.com
  • Per a más informació i com exercir els seus drets pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a www.ascensoresrubori.com.
  • Confidencialiat: El contingut d'aquest correu és confidencial i està sotmès al secret professional. Per aquest motiu, si l'ha rebut per error, li agrairem ens ho comuniqui en la major brevetat possible i s'abstingui de difondre'l o emmagatzemar-lo.