Fem servir galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per garantir la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Compromís social

Compromís social

Compromís social

A Ascensors Rubori estem orgullosos de l’equip humà que formem. Ens esforcem dia a dia en atendre totes les necessitats que puguin sorgir en tot allò referent a la mobilitat. Som conscients que, molt sovint, el bon funcionament d’un ascensor és prioritari per a les persones més vulnerables. És per això, que oferim instal·lacions que garanteixen la seguretat i la sostenibilitat, manteniments preventius i un servei proper d’atenció al client les 24h.

Ascensors Rubori contribueix a la investigació del càncer infantil

Al nostre esforç diari li sumem un compromís social, la voluntat d’implicar-nos en una causa comú, més enllà del pla professional. Per aquest motiu, Ascensors Rubori contribueix a la investigació del càncer infantil a través d’una col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu, fent una aportació del 5% dels beneficis de l’empresa a aquest projecte. Ascensors Rubori, a través d’aquest compromís social, també vol curar i cuidar a molts valents.

COMPROMISO_01_ALT

T’encoratgem a formar part d’aquest projecte.
Pots col·laborar a través d’aquest enllaç.

COMPROMISO_01_ALT

SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ha creat el centre més gran a Europa i uns dels més importants del món per vèncer el càncer infantil: el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Aquest projecte té com a objectius cobrir i promoure recursos d’allotjament, tractaments, investigació i programes que faciliten la vivència de la malaltia.