Fem servir galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per garantir la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Empresa Rubori

Empresa d'Ascensors

Ascensors Rubori

Ascensors Rubori és una empresa d'instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors. El nostre àmbit d'actuació és tota la província de Barcelona, i operem tant a obra nova com a finca antiga. Ens avalen més de 50 anys d'experiència en el sector.

Ascensors Rubori destaca especialment per una consolidada experiència en rehabilitació i modernització d'ascensors. A més de serveis d'instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors, disposem d'un equip qualificat que ofereix assessorament específic a comunitats de veïns o professionals tècnics que així ho requereixin a l'hora d'instal·lar o renovar el seu ascensor.

Ascensors Rubori: la teva empresa de confiança a Barcelona

A Ascensors Rubori, tota la nostra experiència i saber fer la posem al servei de clients particulars, comunitats de veïns i/o administradors de finques que disposin d'ascensor o necessitin instal·lar-lo dins l'àmbit de la província de Barcelona. A Ascensors Rubori tenim la missió de portar a terme sempre els millors projectes. Seguim rigorosament criteris d'eficàcia, tecnologia, professionalitat i qualitat, per garantir al client uns resultats satisfactoris.

El nostre tracte personalitzat fa que els clients valorin positivament el nostre treball i compromís en tots els nostres serveis: manteniment d'ascensor, rehabilitacions , pressupostos urgents, projectes d'instal·lació d'ascensors, etc. A Ascensors Rubori volem prioritzar i oferir sobretot bon tracte i qualitat de servei.

Ascensors Rubori forma part del Gremi d'Ascensors de Barcelona. Integrant-se en aquest organigrama, assegura un control òptim sobre la forma de treballar del seu equip.
empresa d'ascensors Barcelona

Ascensors Rubori: empresa d'ascensors certificada

Ascensors Rubori és una empresa d'ascensors certificada a Barcelona. La nostra gestió de qualitat està certificada d'acord amb la norma UNE-EN-ISO 9001:2015.

Ens basem en la millora contínua dels nostres processos, la qual cosa ens permet una evolució constant que ens obliga a fixar noves fites dia a dia, i entre elles la més important: la confiança dels nostres clients.


GESTIÓ DE LA QUALITAT I EL MEDI AMBIENT

El Sistema de Gestió de la Qualitat d'Ascensors Rubori, com a empresa certificada d'ascensors a Barcelona, ​​és d'aplicació a totes les activitats desenvolupades relacionades amb la instal·lacióconservació i reparació d'ascensors.
EMPRESA_02_ALT

Política de qualitat

Ascensors Rubori, S.A. és una empresa dedicada a la instal·lació i manteniment d'ascensors. La nostra visió és consolidar-nos com a empresa reconeguda en el sector pel nostre bon servei. Per aquest motiu, la Direcció d'Ascensors Rubori, SA adopta els següents compromisos:

  • Establir relacions duradores amb els nostres clients, atenent les seves necessitats i millorant contínuament la qualitat dels nostres serveis.
  • Garantir la seguretat de les nostres instal·lacions.
  • Complir en tot moment amb la Directiva 2014/33/UE, RD 203/2016 i la ITC AEM 1 “Ascensores” així com amb qualsevol altre requisit legal i reglamentari aplicable a la nostra activitat així com els requisits dels nostres clients.
  • Invertir en la formació dels nostres treballadors per garantir la qualitat del servei i la seva pròpia seguretat.

La direcció d'Ascensors Rubori S.A. es compromet a la difusió d'aquesta política, així com a integrar en tota l'organització la cultura de la qualitat i la prevenció de riscos laborals.

Política de qualitat