Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Ascensors Rubori

Empresa d'ascensors

Empresa d'ascensors Rubori

Ascensors Rubori és una empresa d'instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors a Barcelona, ​​tant per a obra nova com per a finca antiga. Instal·lem i donem manteniment d'ascensors a Barcelona a nivell provincial.

Ascensors Rubori realitzem rehabilitacions i modernitzacions comptant amb un bagatge professional de més de 45 anys d'experiència en la instal·lació i manteniment d'ascensors.

Tota la nostra experiència i saber fer la posem sempre al servei de les comunitats de veïns i administradors de finques amb ascensors de Barcelona o que vulguin instal·lar-lo. A Ascensors Rubori, tenim la missió de fer sempre els millors projectes, on els criteris d'eficàcia, tecnologia, professionalitat i qualitat, garanteixen al client resultats satisfactoris.

El nostre tracte personalitzat fa que els clients valorin positivament el nostre treball i compromís en tots els nostres serveis: obra nova d'ascensor, rehabilitacions d'ascensors, pressupostos urgents, projectes d'instal·lació d'ascensors, etc. A Ascensors Rubori volem donar-li abans de res bon tracte i qualitat de servei.

Finalment, fer referència a que Ascensors Rubori forma part del Gremi d'Ascensors de Barcelona, ​​formant part d'aquest organigrama assegura un control sobre la forma de treballar del seu equip.

Ascensors Rubori, la teva empresa d'ascensors a Barcelona

Ascensors Rubori és una empresa d'ascensors a Barcelona, ​​situada al centre de la ciutat, que centra els seus serveis en la instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus d'ascensors.

Oferim els nostres serveis a tot tipus de clients i / o professionals que requereixin la nostra experiència i saber fer, com a empresa especialitzada en ascensors, i destaquem especialment per la consolidada experiència en rehabilitació i modernització d'ascensors en finques antigues.

Més de 45 anys ens avalen com una de les millors empreses d'ascensors a Barcelona, ​​realitzant tots els nostres projectes amb solvència, eficàcia i professionalitat i mantenint un tracte personalitzat en tot moment amb els nostres clients.

Com a empresa d'ascensors especialitzada en la instal·lació i el manteniment, busquem cobrir sempre les necessitats dels nostres clients i buscar la seva màxima satisfacció.

Actuem a tota la província de Barcelona i més de serveis d'instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors, disposem d'un equip que cobreix les necessitats de comunitats de veïns o professionals tècnics que requereixin assessorament a l'hora d'instal·lar o renovar el seu ascensor.
empresa d'ascensors Barcelona

Ascensors Rubori com a empresa d'ascensors certificada

Ascensors Rubori és una empresa d'ascensors certificada a Barcelona, ​​i la nostra gestió de qualitat està certificada d'acord amb la norma UNE-EN-ISO 9001: 2015.

Basant-se en la millora contínua dels nostres processos, ens permet una evolució constant que ens obliga a fixar noves fites dia a dia, i entre elles la més important, la confiança dels nostres clients.

GESTIÓ DE LA QUALITAT I EL MEDI AMBIENT

El Sistema de Gestió de la Qualitat d'Ascensors Rubori com a empresa certificada d'ascensors a Barcelona, ​​és d'aplicació a totes les activitats desenvolupades relacionades amb la instal·lacióconservació i reparació d'ascensors.
EMPRESA_02_ALT

Política de qualitat

Ascensors Rubori, S.A. és una empresa dedicada a la instal·lació i manteniment d'ascensors. La nostra visió és consolidar-nos com a empresa reconeguda en el sector pel nostre bon servei, per això, la Direcció d'Ascensors Rubori, SA adopta els següents compromisos:

  • Establir relacions duradores amb els nostres clients atenent les seves necessitats i millorant contínuament la qualitat dels nostres serveis.
  • Garantir la seguretat de les nostres instal·lacions.
  • Complir en tot moment amb la Directiva 2014/33/UE, RD 203/2016 i la ITC AEM 1 “Ascensores” així com amb qualsevol altre requisit legal i reglamentari aplicable a la nostra activitat així com els requisits dels nostres clients.
  • Invertir en la formació dels nostres treballadors per garantir la qualitat del servei i la seva pròpia seguretat.

La direcció d'Ascensors Rubori S.A. es compromet a la difusió d'aquesta política així com a integrar en tota l'organització la cultura de la qualitat i la prevenció de riscos laborals.

Política de qualitat