Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Ascensors Rubori

Empresa d'ascensors

Empresa d'ascensors Rubori

Ascensors Rubori és una empresa d'instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors a Barcelona, ​​tant per a obra nova com per a finca antiga. Instal·lem i donem manteniment d'ascensors a Barcelona a nivell provincial.

Ascensors Rubori realitzem rehabilitacions i modernitzacions comptant amb un bagatge professional de més de 45 anys d'experiència en la instal·lació i manteniment d'ascensors.

Tota la nostra experiència i saber fer la posem sempre al servei de les comunitats de veïns i administradors de finques amb ascensors de Barcelona o que vulguin instal·lar-lo. A Ascensors Rubori, tenim la missió de fer sempre els millors projectes, on els criteris d'eficàcia, tecnologia, professionalitat i qualitat, garanteixen al client resultats satisfactoris.

El nostre tracte personalitzat fa que els clients valorin positivament el nostre treball i compromís en tots els nostres serveis: obra nova d'ascensor, rehabilitacions d'ascensors, pressupostos urgents, projectes d'instal·lació d'ascensors, etc. A Ascensors Rubori volem donar-li abans de res bon tracte i qualitat de servei.

Finalment, fer referència a que Ascensors Rubori forma part del Gremi d'Ascensors de Barcelona, ​​formant part d'aquest organigrama assegura un control sobre la forma de treballar del seu equip.

Ascensors Rubori, la teva empresa d'ascensors a Barcelona

Ascensors Rubori és una empresa d'ascensors a Barcelona, ​​situada al centre de la ciutat, que centra els seus serveis en la instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus d'ascensors.

Oferim els nostres serveis a tot tipus de clients i / o professionals que requereixin la nostra experiència i saber fer, com a empresa especialitzada en ascensors, i destaquem especialment per la consolidada experiència en rehabilitació i modernització d'ascensors en finques antigues.

Més de 45 anys ens avalen com una de les millors empreses d'ascensors a Barcelona, ​​realitzant tots els nostres projectes amb solvència, eficàcia i professionalitat i mantenint un tracte personalitzat en tot moment amb els nostres clients.

Com a empresa d'ascensors especialitzada en la instal·lació i el manteniment, busquem cobrir sempre les necessitats dels nostres clients i buscar la seva màxima satisfacció.

Actuem a tota la província de Barcelona i més de serveis d'instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors, disposem d'un equip que cobreix les necessitats de comunitats de veïns o professionals tècnics que requereixin assessorament a l'hora d'instal·lar o renovar el seu ascensor.
empresa d'ascensors Barcelona

Ascensors Rubori com a empresa d'ascensors certificada

Ascensors Rubori és una empresa d'ascensors certificada a Barcelona, ​​i la nostra gestió de qualitat està certificada d'acord amb la norma UNE-EN-ISO 9001: 2008.

Basant-se en la millora contínua dels nostres processos, ens permet una evolució constant que ens obliga a fixar noves fites dia a dia, i entre elles la més important, la confiança dels nostres clients.

GESTIÓ DE LA QUALITAT I EL MEDI AMBIENT

El Sistema de Gestió de la Qualitat d'Ascensors Rubori com a empresa certificada d'ascensors a Barcelona, ​​és d'aplicació a totes les activitats desenvolupades relacionades amb la instal·lació, conservació i reparació d'ascensors.
EMPRESA_02_ALT

Política de qualitat

Ascensors Rubori, SA és una empresa dedicada a la instal·lació i manteniment d'ascensors. La nostra visió és consolidar-nos com a empresa reconeguda en el sector pel nostre bon servei, per això, la Direcció d'Ascensors Rubori, SA adopta els següents compromisos:

  • Establir relacions duradores amb els nostres clients atenent les seves necessitats i millorant contínuament la qualitat dels nostres serveis.
  • Garantir la seguretat de les nostres instal·lacions.
  • Complir en tot moment amb els requisits legals i reglamentaris aplicables a la nostra activitat així com els requisits dels nostres clients.
  • Invertir en la formació dels nostres treballadors per garantir la qualitat del servei i la seva pròpia seguretat.

La direcció d'Ascensors Rubori S.A. es compromet a la difusió d'aquesta política així com a integrar en tota l'organització la cultura de la qualitat i la prevenció de riscos laborals.

Política de qualitat