Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Exemples d'instal·lacions

Rehabilitació d'ascensors a Barcelona

Rehabilitació: Experiència en solucions adaptades per a edificis sense ascensor

Ascensors Rubori té una àmplia experiència en solucions adaptades per a edificis sense ascensor. Instal·lació d'ascensors per forats d'escala, patis interiors d'escala, patis de llums, façanes o altres ubicacions.

Els nostres experts l'assessoraran i trobaran la millor solució per al seu edifici tenint en compte la particularitat del mateix. Les nostres solucions s'adapten a qualsevol entorn arquitectònic.

Ens encarreguem, si així ho desitgen, del projecte claus en mà gestionant la realització del Projecte i direcció d'obra, la documentació per a l'obtenció de la llicència d'obres, i les obres auxiliars complementàries (obra civil, serralleria, electricitat, fontaneria, etc .).