Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Atenció al client

Atenció al client ascensors Barcelona

Atenció al client de l'empresa d'ascensors

Ascensors Rubori disposa d'un número d'atenció al client com a empresa d'Ascensors a Barcelona.

Una atenció telefònica que opera permanentment les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, i on són ateses totes les trucades ja siguin dels nostres clients o no.

Una atenció al client que és un dels nostres valors afegits, així com, la immediatesa amb la qual el nostre servei tècnic opera davant possibles incidències i avaries en ascensors.

Quant rebem un avís, el nostre departament d'assistència tècnica en ascensors a Barcelona organitza als operaris perquè es personin el mateix dia de la incidència i donar solució el més aviat possible a la incidència.

Hem demostrat en nombroses ocasions que davant d'esdeveniments de força major com ara apagades o contratemps en el sistema elèctric, som una de les empreses d'Ascensors més solvents de la província de Barcelona, ​​donant suport i solucions amb la màxima brevetat possible als clients.

A part del nostre gran compromís en l'atenció al client, a Ascensors Rubori volem destacar que oferim 3 anys de garantia per a totes les nostres instal·lacions d'ascensors.
Atenció al client de l'empresa d'ascensors

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

A Ascensors Rubori portem més de 45 anys realitzant rehabilitacions i modernitzacions d'ascensors. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.
Veure més

Manteniment d'ascensors

Oferim manteniment d'ascensors a tota la província de Barcelona. Realitzem propostes personalitzades adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibiliti el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un ampli equip expert en modernitzacions d'ascensors, així com de multitud d'opcions per aportar a l'arquitectura interior de l'ascensor respectant l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

¡Contacti amb nosaltres!

Avisos legals