Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Atenció al client

Atenció al client ascensors Barcelona

Atenció al client de l'empresa d'ascensors

Ascensors Rubori disposa d'un número d'atenció al client com a empresa d'Ascensors a Barcelona.

Una atenció telefònica que opera permanentment les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, i on són ateses totes les trucades ja siguin dels nostres clients o no.

Una atenció al client que és un dels nostres valors afegits, així com, la immediatesa amb la qual el nostre servei tècnic opera davant possibles incidències i avaries en ascensors.

Quant rebem un avís, el nostre departament d'assistència tècnica en ascensors a Barcelona organitza als operaris perquè es personin el mateix dia de la incidència i donar solució el més aviat possible a la incidència.

Hem demostrat en nombroses ocasions que davant d'esdeveniments de força major com ara apagades o contratemps en el sistema elèctric, som una de les empreses d'Ascensors més solvents de la província de Barcelona, ​​donant suport i solucions amb la màxima brevetat possible als clients.

A part del nostre gran compromís en l'atenció al client, a Ascensors Rubori volem destacar que oferim 3 anys de garantia per a totes les nostres instal·lacions d'ascensors.
Atenció al client de l'empresa d'ascensors