Fem servir galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Atenció al client

Atenció al client ascensors Barcelona

Atenció al client de l'empresa d'ascensors

Ascensors Rubori ofereix un servei d'atenció telefònica que opera permanentment les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, i on són ateses totes les trucades, ja siguin dels nostres clients o no.

L'atenció al client que és un dels nostres valors afegits, així com la immediatesa amb la qual el nostre servei tècnic opera davant possibles incidències i avaries en ascensors.

Així que rebem un avís, el nostre departament d'assistència tècnica en ascensors a Barcelona organitza els operaris perquè es personin el mateix dia de la incidència i perquè donin solució el més aviat possible.

Hem demostrat en nombroses ocasions que davant d'esdeveniments de força major, com ara apagades o contratemps en el sistema elèctric, som una de les empreses d'ascensors més solvents de la província de Barcelona, ​​donant suport i solucions amb la màxima brevetat possible als clients.

A part del nostre gran compromís en l'atenció al client, a Ascensors Rubori volem destacar que oferim 3 anys de garantia per a totes les nostres instal·lacions d'ascensors.
Atenció al client de l'empresa d'ascensors

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

Ens avalen més de 50 anys d'experiència oferint assessorament i solucions personalitzades. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.

Veure més

Manteniment d'ascensors

Cuidem els ascensors realitzant un servei eficaç de manteniment en tota la província de Barcelona. Implementem propostes adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibilitin el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un equip expert en modernització d'ascensors, així com un gran ventall d'opcions per actualitzar l'arquitectura interior de l'ascensor, respectant sempre l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

Contacti amb nosaltres!

Avisos legals Informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable del tractament: ASCENSORES RUBORI, S.A.
  • Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions rebudes per email, tant de clients com de proveïdors, candidats i contactes en general.  
  • Base legal per al seu tractament: l'existència d'una relació de serveis professional i contractual o precontractual.
  • Destinataris de les seves dades: no seran comunicats a tercers a no ser que sigui per obligació legal.
  • Drets: pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, i resta de drets reconeguts per llei a través del correu electrònic rubori@rubori.com
  • Per a más informació i com exercir els seus drets pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a www.ascensoresrubori.com.
  • Confidencialiat: El contingut d'aquest correu és confidencial i està sotmès al secret professional. Per aquest motiu, si l'ha rebut per error, li agrairem ens ho comuniqui en la major brevetat possible i s'abstingui de difondre'l o emmagatzemar-lo.