Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Instal·lació d'ascensors

Instal·lació d'ascensors

Especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona

A Ascensors Rubori som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Per a finques antigues, oferim solucions integrals perquè vostès no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.

Disposem de professionals especialitzats en obra, serralleria, electricitat i lampisteria amb una llarga i experimentada professionalitat en la rehabilitació de finques per a la instal·lació d'ascensors a Barcelona.

INSTAL·LACIÓ D'ASCENSORS GEARLESS

Actualment s'està generalitzant la instal·lació d'ascensors elèctrics sense sala de màquines. Els avantatges de l'ascensor Gearless, des del punt de vista arquitectònic són clares, ja que el volum ocupat per la sala de màquines desapareix, i pot ser aprofitada per a altres fins.

INSTAL·LACIÓ D'ASCENSORS HIDRÀULICS

Una de les nostres especialitats és la instal·lació d'ascensors hidràulics. L'ascensor hidràulic es caracteritza per portar un pistó, que per dins té oli, i mitjançant el qual és propulsat per poder desplaçar-se. L'avantatge d'aquest tipus d'ascensors és que no necessiten quart de màquines dalt del buit, ja que el grup hidràulic es pot instal·lar on sigui més convenient.

A Ascensors Rubori recomanem la instal·lació d'aquest ascensor en edificis amb poca alçada. Com que no porta contrapès, és més senzill d'instal·lar en espais petits.
modernització d'ascensors a Barcelona

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

A Ascensors Rubori portem més de 45 anys realitzant rehabilitacions i modernitzacions d'ascensors. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.
Veure més

Manteniment d'ascensors

Oferim manteniment d'ascensors a tota la província de Barcelona. Realitzem propostes personalitzades adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibiliti el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un ampli equip expert en modernitzacions d'ascensors, així com de multitud d'opcions per aportar a l'arquitectura interior de l'ascensor respectant l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

¡Contacti amb nosaltres!

Avisos legals