Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Instal·lació d'ascensors

Instal·lació d'ascensors

Especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona

A Ascensors Rubori som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Per a finques antigues, oferim solucions integrals perquè vostès no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.

Disposem de professionals especialitzats en obra, serralleria, electricitat i lampisteria amb una llarga i experimentada professionalitat en la rehabilitació de finques per a la instal·lació d'ascensors a Barcelona.

INSTAL·LACIÓ D'ASCENSORS GEARLESS

Actualment s'està generalitzant la instal·lació d'ascensors elèctrics sense sala de màquines. Els avantatges de l'ascensor Gearless, des del punt de vista arquitectònic són clares, ja que el volum ocupat per la sala de màquines desapareix, i pot ser aprofitada per a altres fins.

INSTAL·LACIÓ D'ASCENSORS HIDRÀULICS

Una de les nostres especialitats és la instal·lació d'ascensors hidràulics. L'ascensor hidràulic es caracteritza per portar un pistó, que per dins té oli, i mitjançant el qual és propulsat per poder desplaçar-se. L'avantatge d'aquest tipus d'ascensors és que no necessiten quart de màquines dalt del buit, ja que el grup hidràulic es pot instal·lar on sigui més convenient.

A Ascensors Rubori recomanem la instal·lació d'aquest ascensor en edificis amb poca alçada. Com que no porta contrapès, és més senzill d'instal·lar en espais petits.
modernització d'ascensors a Barcelona