Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Reparació d'ascensors multimarca

Reparació d'ascensors multimarca

Reparació total d'ascensors multimarca a Barcelona

Rubori disposa d'un complet equip professional qualificat en la reparació d'ascensors a Barcelona.

Experts i amb molts anys d'experiència, som una empresa d'ascensors amb un equip propi d'especialistes en reparacions d'ascensors, no subcontractem, i el nostre equip de treball està en plantilla donant servei i suport a tots els nostres clients.

Reparació tot l'any: El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els set dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibiliti el seu ús habitual.

Donem solució a reparacions ja sigui d'elevadors individuals com ascensors familiars. Entre els nostres clients es troben finques de tot Barcelona així com cases unifamiliars amb elevadors fets a mida per la nostra empresa.

Reparació de tot tipus d'ascensors a Barcelona: A Rubori reparem ascensors de tot tipus, de motor gearless o elèctric, ascensors hidràulics, elevadors familiars i ascensors de finques o cases que estiguin ubicades a la província de Barcelona.

El nostre servei de reparació d'ascensors opera i dóna servei tot i que la instal·lació l'hagi fet una altra empresa.

Cal destacar, que la nostra política de reparació substitueix els components avariats o deteriorats pel seu ús, utilitzant únicament recanvis originals, homologats per la CE.

Així, d'aquesta manera assegurem donar un servei de qualitat i perllonguem la vida del seu ascensor.
Reparació d'ascensors Barcelona