Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Reparació d'ascensors multimarca

Reparació d'ascensors multimarca

Reparació total d'ascensors multimarca a Barcelona

Rubori disposa d'un complet equip professional qualificat en la reparació d'ascensors a Barcelona.

Experts i amb molts anys d'experiència, som una empresa d'ascensors amb un equip propi d'especialistes en reparacions d'ascensors, no subcontractem, i el nostre equip de treball està en plantilla donant servei i suport a tots els nostres clients.

Reparació tot l'any: El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els set dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibiliti el seu ús habitual.

Donem solució a reparacions ja sigui d'elevadors individuals com ascensors familiars. Entre els nostres clients es troben finques de tot Barcelona així com cases unifamiliars amb elevadors fets a mida per la nostra empresa.

Reparació de tot tipus d'ascensors a Barcelona: A Rubori reparem ascensors de tot tipus, de motor gearless o elèctric, ascensors hidràulics, elevadors familiars i ascensors de finques o cases que estiguin ubicades a la província de Barcelona.

El nostre servei de reparació d'ascensors opera i dóna servei tot i que la instal·lació l'hagi fet una altra empresa.

Cal destacar, que la nostra política de reparació substitueix els components avariats o deteriorats pel seu ús, utilitzant únicament recanvis originals, homologats per la CE.

Així, d'aquesta manera assegurem donar un servei de qualitat i perllonguem la vida del seu ascensor.
Reparació d'ascensors Barcelona

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

A Ascensors Rubori portem més de 45 anys realitzant rehabilitacions i modernitzacions d'ascensors. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.
Veure més

Manteniment d'ascensors

Oferim manteniment d'ascensors a tota la província de Barcelona. Realitzem propostes personalitzades adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibiliti el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un ampli equip expert en modernitzacions d'ascensors, així com de multitud d'opcions per aportar a l'arquitectura interior de l'ascensor respectant l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

¡Contacti amb nosaltres!

Avisos legals