Fem servir galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Reparació d'ascensors multimarca

Reparació d'ascensors multimarca

Reparació total d'ascensors multimarca a Barcelona

Rubori disposa d'un complet equip professional qualificat i especialista en la reparació d'ascensors a Barcelona.

Som una empresa amb molts anys d'experiència en el sector i amb un equip propi d'experts en reparacions d'ascensors, no subcontractem. El nostre equip de treball està en plantilla donant servei i suport a tots els nostres clients.

Reparació tot l'any: El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els set dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibilitin el seu ús habitual.

Donem solució a reparacions ja sigui d'elevadors individuals com ascensors familiars. Entre els nostres clients hi ha finques de tota Barcelona, així com cases unifamiliars amb elevadors fets a mida per la nostra empresa.

Reparació de tot tipus d'ascensors a Barcelona: A Rubori reparem ascensors de tot tipus, de motor gearless o elèctric, ascensors hidràulics, elevadors familiars i ascensors de finques o cases que estiguin ubicades a la província de Barcelona.

El nostre servei de reparació d'ascensors opera i dóna servei tot i que la instal·lació l'hagi fet una altra empresa.

Cal destacar que la nostra política de reparació substitueix els components avariats o deteriorats pel seu ús utilitzant únicament recanvis originals, homologats per la CE.

Així, d'aquesta manera, garantim un servei de qualitat i perllonguem la vida del seu ascensor.
Reparació d'ascensors Barcelona

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

Ens avalen més de 50 anys d'experiència oferint assessorament i solucions personalitzades. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.

Veure més

Manteniment d'ascensors

Cuidem els ascensors realitzant un servei eficaç de manteniment en tota la província de Barcelona. Implementem propostes adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibilitin el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un equip expert en modernització d'ascensors, així com un gran ventall d'opcions per actualitzar l'arquitectura interior de l'ascensor, respectant sempre l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

Contacti amb nosaltres!

Avisos legals Informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable del tractament: ASCENSORES RUBORI, S.A.
  • Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions rebudes per email, tant de clients com de proveïdors, candidats i contactes en general.  
  • Base legal per al seu tractament: l'existència d'una relació de serveis professional i contractual o precontractual.
  • Destinataris de les seves dades: no seran comunicats a tercers a no ser que sigui per obligació legal.
  • Drets: pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, i resta de drets reconeguts per llei a través del correu electrònic rubori@rubori.com
  • Per a más informació i com exercir els seus drets pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a www.ascensoresrubori.com.
  • Confidencialiat: El contingut d'aquest correu és confidencial i està sotmès al secret professional. Per aquest motiu, si l'ha rebut per error, li agrairem ens ho comuniqui en la major brevetat possible i s'abstingui de difondre'l o emmagatzemar-lo.