Fem servir galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Manteniment d'ascensors

Manteniment d'ascensors

La teva empresa de manteniment d'ascensors a Barcelona de confiança

A Rubori som especialistes en el manteniment d'ascensors a Barcelona. Els nostres clients són, majoritàriament, comunitats de veïns i/o administradors de finques, i el nostre compromís amb ells es basa en el tracte personalitzat i en oferir un ampli ventall d'opcions en el manteniment i modernització d'ascensors, buscant sempre la màxima funcionalitat per el client.

Manteniment d'ascensors a Barcelona: Oferim manteniment d'ascensors a tota la província de Barcelona. Realitzem propostes personalitzades adaptades a les necessitats de cada comunitat.

Assistència tècnica: Mantenim el compromís de controlar el bon comportament mitjançant un minuciós manteniment preventiu de l'ascensor, del qual s'emetran els informes corresponents sobre el seu estat. A més, portem a terme un eficient servei de reparació d'avaries d'ascensors per esmenar, en la mesura del possible, els contratemps que poguessin ocasionar als nostres clients. Oferim, per a la seva comoditat, l'observació i informació permanent del seu aparell elevador a distància.

Emergències i Servei 24h: Rubori ofereix atenció als seus clients les 24 hores del dia, tots els dies de l'any. Amb això podem garantir una resposta en el menor temps possible i el millor servei d'emergència i manteniment per al seu ascensor a tota la província de Barcelona.

Dissabtes / Diumenges i Festius: Per adaptar-se a les exigències del mercat, Rubori ofereix servei de manteniments d'ascensors a Barcelona els caps de setmana i dies festius. Consisteix en atendre en aquestes dates qualsevol avaria que es produeixi dins l'horari de 8:30 a 18 hores.
manteniment d'ascensors a Barcelona

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

Ens avalen més de 50 anys d'experiència oferint assessorament i solucions personalitzades. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.

Veure més

Manteniment d'ascensors

Cuidem els ascensors realitzant un servei eficaç de manteniment en tota la província de Barcelona. Implementem propostes adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibilitin el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un equip expert en modernització d'ascensors, així com un gran ventall d'opcions per actualitzar l'arquitectura interior de l'ascensor, respectant sempre l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

Contacti amb nosaltres!

Avisos legals Informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable del tractament: ASCENSORES RUBORI, S.A.
  • Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions rebudes per email, tant de clients com de proveïdors, candidats i contactes en general.  
  • Base legal per al seu tractament: l'existència d'una relació de serveis professional i contractual o precontractual.
  • Destinataris de les seves dades: no seran comunicats a tercers a no ser que sigui per obligació legal.
  • Drets: pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, i resta de drets reconeguts per llei a través del correu electrònic rubori@rubori.com
  • Per a más informació i com exercir els seus drets pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a www.ascensoresrubori.com.
  • Confidencialiat: El contingut d'aquest correu és confidencial i està sotmès al secret professional. Per aquest motiu, si l'ha rebut per error, li agrairem ens ho comuniqui en la major brevetat possible i s'abstingui de difondre'l o emmagatzemar-lo.