Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Degut a l’actual crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 des d’ASCENSORES RUBORI, S.A, s’ha pres consciència de les mesures de prevenció que s’havien d’adoptar de manera excepcional, per la màxima seguretat possible tant per els nostres clients, com per als nostres treballadors.

Tancar

Manteniment d'ascensors

Manteniment d'ascensors

L'empresa de manteniment d'ascensors a Barcelona de confiança

A Rubori som especialistes en el manteniment d'ascensors a Barcelona. Els nostres clients són majoritàriament, comunitats de veïns i / o administradors de finques, i el nostre compromís amb ells es basa en el tracte personalitzat i en oferir un ampli ventall d'opcions en el manteniment i modernització d'ascensors buscant sempre la màxima funcionalitat per el client.

Manteniment d'ascensors a Barcelona: Oferim manteniment d'ascensors a tota la província de Barcelona. Realitzem propostes personalitzades adaptades a les necessitats de cada comunitat.

Assistència tècnica: Mantenim el compromís de controlar el bon comportament mitjançant un minuciós manteniment preventiu de l'ascensor, del qual sortiran els informes corresponents sobre l'estat d'aquest ascensor. A més d'un eficient servei de reparació d'avaries d'ascensors per esmenar en la mesura del possible, els contratemps que pogués ocasionar als nostres clients. Oferim per a la seva comoditat l'observació i informació permanent del seu aparell elevador a distància.

Emergències i Servei 24h: A Rubori s'ofereix atenció als seus clients les 24 hores del dia tots els dies de l'any. Amb això podem garantir una resposta en el menor temps possible. Garantint el millor servei d'emergència i manteniment per al seu ascensor a tota la província de Barcelona.

Dissabtes / Diumenges i Festius: Per adaptar-se a les exigències del mercat, Rubori ofereix servei de manteniments d'ascensors a Barcelona els caps de setmana i dies festius. Consisteix en atendre en aquestes dates qualsevol avaria que es produeixi dins l'horari de 8:30 a 18 hores.
manteniment d'ascensors a Barcelona

Els nostres serveis

Atenció al client

Oferim atenció al client les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Garantim rapidesa i seguretat en qualsevol actuació a la província de Barcelona.
Veure més

Assessorament

A Ascensors Rubori portem més de 45 anys realitzant rehabilitacions i modernitzacions d'ascensors. Posem la nostra experiència a la seva disposició i la seva tranquil·litat.
Veure més

Manteniment d'ascensors

Oferim manteniment d'ascensors a tota la província de Barcelona. Realitzem propostes personalitzades adaptades a les necessitats de cada comunitat.
Veure més

Reparació d'ascensors multimarca

El nostre servei de reparació d'ascensors està actiu els 7 dies de la setmana per cobrir incidències i urgències que el seu ascensor pugui presentar i que impossibiliti el seu ús habitual.
Veure més

Modernització d'ascensors

Disposem d'un ampli equip expert en modernitzacions d'ascensors, així com de multitud d'opcions per aportar a l'arquitectura interior de l'ascensor respectant l'estil que el client desitgi.
Veure més

Instal·lació d'ascensors

Som especialistes en la instal·lació d'ascensors a Barcelona. Oferim solucions integrals perquè no hagin de preocupar-se dels diferents industrials que intervenen en la instal·lació del seu ascensor.
Veure més

¡Contacti amb nosaltres!

Avisos legals