Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Manteniment d'ascensors

Manteniment d'ascensors

L'empresa de manteniment d'ascensors a Barcelona de confiança

A Rubori som especialistes en el manteniment d'ascensors a Barcelona. Els nostres clients són majoritàriament, comunitats de veïns i / o administradors de finques, i el nostre compromís amb ells es basa en el tracte personalitzat i en oferir un ampli ventall d'opcions en el manteniment i modernització d'ascensors buscant sempre la màxima funcionalitat per el client.

Manteniment d'ascensors a Barcelona: Oferim manteniment d'ascensors a tota la província de Barcelona. Realitzem propostes personalitzades adaptades a les necessitats de cada comunitat.

Assistència tècnica: Mantenim el compromís de controlar el bon comportament mitjançant un minuciós manteniment preventiu de l'ascensor, del qual sortiran els informes corresponents sobre l'estat d'aquest ascensor. A més d'un eficient servei de reparació d'avaries d'ascensors per esmenar en la mesura del possible, els contratemps que pogués ocasionar als nostres clients. Oferim per a la seva comoditat l'observació i informació permanent del seu aparell elevador a distància.

Emergències i Servei 24h: A Rubori s'ofereix atenció als seus clients les 24 hores del dia tots els dies de l'any. Amb això podem garantir una resposta en el menor temps possible. Garantint el millor servei d'emergència i manteniment per al seu ascensor a tota la província de Barcelona.

Dissabtes / Diumenges i Festius: Per adaptar-se a les exigències del mercat, Rubori ofereix servei de manteniments d'ascensors a Barcelona els caps de setmana i dies festius. Consisteix en atendre en aquestes dates qualsevol avaria que es produeixi dins l'horari de 8:30 a 18 hores.
manteniment d'ascensors a Barcelona